Hur du förbättrar säkerheten på din Mac med Kaspersky-programmet

Hur man aktiverar Systemintegritetsskydd

Systemintegritetsskydd är en funktion som skyddar operativsystemets integritet. Det förhindrar att skadlig programvara ändrar systemfiler och systeminställningar.

Aktivera Systemintegritetsskydd

Hur man avaktiverar Kernel Extension Development Mode

Kernel Extension Development Mode avaktiverar verifiering med digital signatur för drivrutiner. Det kan leda till problem med hur din Mac fungerar, dataförlust, stöld av konfidentiella data och andra problem.

Avaktivera Kernel Extension Development Mode

Överst på sidan